Cube Blanc

5 590 kr

En trendig marmorkub som ger ditt hem både stil och elegans. 

Alla våra marmorbord är tillverkade av högkvalitativ äkta marmor. Marmor är ett känsligt material som lätt kan få fläckar eller missfärgningar. Därför är det viktigt att ytbehandla bordsyta så att borden står emot spill, smuts och fukt.  På Von Chadaux värnar vi om att erbjuda produkter som tål att brukas till vardags utan särskild skötsel eller vård. Det är enkelt och praktiskt att torka av med fuktig trasa vid spill, och gör att borden passar bra även för småbarnsfamiljer.

Samtliga av våra marmorbord i serien Vera, Kelly och Cube Blanc är därför ytbehandlade med en speciellt utvecklad teknik i flera steg. Liksom trä kan vaxas, oljas eller laseras behandlar vi marmorn både för att skydda den och göra den vackrare. Ett av stegen i vår unika process innebär att vi skapar en yta där vi kosmetiskt balanserar vithet och marmorering på marmorn. Därmed kan vi ge våra kunder bord som visuellt alltid motsvarar deras högt ställda förväntningar.

Tack vare våra utvecklade metoder kan vi erbjuda en fantastisk serie bord med hög estetisk finish, som samtidigt är praktiska och tåliga, till överkomliga priser.


Material: Äkta marmor

Mått: 50x50x50 cm

Vikt: 62 kg

Leveranstid: Ca. i mitten av maj.