Soffbord Kelly 100cm

11 890 kr

Soffbordet Kelly har en rund och klassisk form som ger ditt hem en stilren och elegant touch. Den ljusa marmorn gör det enkelt att kombinera soffbordet Vera med olika sittgrupper.

Alla våra marmorbord är tillverkade av högkvalitativ äkta marmor. Marmor är ett känsligt material som lätt kan få fläckar eller missfärgningar. Därför är det viktigt att ytbehandla bordsyta så att borden står emot spill, smuts och fukt.  På Von Chadaux värnar vi om att erbjuda produkter som tål att brukas till vardags utan särskild skötsel eller vård. Det är enkelt och praktiskt att torka av med fuktig trasa vid spill, och gör att borden passar bra även för småbarnsfamiljer.

Samtliga av våra marmorbord i serien Vera, Kelly och Cube Blanc är därför ytbehandlade med en speciellt utvecklad teknik i flera steg. Liksom trä kan vaxas, oljas eller laseras behandlar vi marmorn både för att skydda den och göra den vackrare. Ett av stegen i vår unika process innebär att vi skapar en yta där vi kosmetiskt balanserar vithet och marmorering på marmorn. Därmed kan vi ge våra kunder bord som visuellt alltid motsvarar deras högt ställda förväntningar.

Tack vare våra utvecklade metoder kan vi erbjuda en fantastisk serie bord med hög estetisk finish, som samtidigt är praktiska och tåliga, till överkomliga priser.

Bordet har en stabil konstruktion. Bordsskivan och underredet är förenade med hjälp av en mellanskiva som är fastskruvad på underredet. Detta gör att bordsskivan sitter stabilt utan att glida eller välta. För säker transport skickas marmorskivan och underredet i separata kartonger.


Material: Äkta marmor

Mått: ø 100 x H. 40,6 cm

Vikt: 65 kg

Leveranstid: Finns i lager för omgående leverans.