• Swedish Interior Design Brand

Matbord Vera ovalt 200cm visningsexemplar

  • 17 485 kr

Ett visningsexemplar i använt skick. Inga defekter, dock lite små repor. Räknas ej som defekter och returrätt gäller ej för denna varan.Detta ovala matbord Vera

Read more
In stock

Ett visningsexemplar i använt skick. Inga defekter, dock lite små repor. Räknas ej som defekter och returrätt gäller ej för denna varan.

Detta ovala matbord Vera är tillverkat av äkta marmor och ger dig möjlighet att skapa en exklusiv och elegant matplats med klassisk och tidlös design – skönt att vila ögonen på när det är tomt, men framförallt härligt trivsamt när nära och kära får trivas runt det tillsammans. 

Kombinera gärna matbordet med vår populära taklampa Verbier och trästolar Valerie som ett fint helhetskoncept.

Alla våra marmorbord är tillverkade av högkvalitativ äkta marmor. Marmor är ett känsligt material som lätt kan få fläckar eller missfärgningar. Därför är det viktigt att ytbehandla bordsyta så att borden står emot spill, smuts och fukt.  På Von Chadaux värnar vi om att erbjuda produkter som tål att brukas till vardags utan särskild skötsel eller vård. Det är enkelt och praktiskt att torka av med fuktig trasa vid spill, och gör att borden passar bra även för småbarnsfamiljer.

Samtliga av våra marmorbord i serien Vera, Kelly och Cube Blanc är därför ytbehandlade med en speciellt utvecklad teknik i flera steg. Liksom trä kan vaxas, oljas eller laseras behandlar vi marmorn både för att skydda den och göra den vackrare. Ett av stegen i vår unika process innebär att vi skapar en yta där vi kosmetiskt balanserar vithet och marmorering på marmorn. Därmed kan vi ge våra kunder bord som visuellt alltid motsvarar deras högt ställda förväntningar.

Tack vare våra utvecklade metoder kan vi erbjuda en fantastisk serie bord med hög estetisk finish, som samtidigt är praktiska och tåliga, till överkomliga priser.

Bordet har en stabil konstruktion. Bordsskivan och underredet är förenade med hjälp av en mellanskiva som är fastskruvad på underredet. Detta gör att bordsskivan sitter stabilt utan att glida eller välta. För säker transport skickas marmorskivan och underredet i separata kartonger.


Material: Äkta marmor

Mått: 200x100x75 cm (Passar för 6st matstolar)

Vikt: 190 kg